EN

Υπηρεσιες

Αρχική σελίδα>Υπηρεσιες

Επιθεώρηση πριν από την αποστολή

Η επιθεώρηση πριν από την αποστολή (PSI, που ονομάζεται επίσης τελική τυχαία επιθεώρηση) είναι μακράν ο πιο συνηθισμένος τύπος ελέγχου QC. Πραγματοποιείται μόλις τελειώσει το 100% της ποσότητας αποστολής και συσκευαστεί τουλάχιστον το 80%. Στόχος του είναι να επιβεβαιώσει την ποιότητα μιας αποστολής, πριν αποσταλεί και παραδοθεί στους πελάτες.

Το Quality Defender υιοθετεί το MIL-STD-105 (ισοδύναμο με το ANSI/ASQC Z1.4-2003) ως πρότυπό μας AQL. Ελέγχουμε διεξοδικά τα προϊόντα σας με έμφαση στα παρακάτω βασικά σημεία:


1611200297484319_ 看图 王

Η διαδικασία ελέγχου των προμηθευτών μας

Επιμένουμε να σκεφτόμαστε από τους perspectives των πελατών μας. Σχεδιάζοντας και εκτελώντας μια επιστημονική διαδικασία ελέγχου, δημιουργούμε το πρώτο επίπεδο προστασίας για την αλυσίδα εφοδιασμού σας.

Τι σας ανησυχεί περισσότερο πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία σε νέο προμηθευτή σε μια ξένη χώρα; Υπάρχει δυνατότητα για μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία που θα μπορούσε πραγματικά να απογειωθεί, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές παγίδες με απάτες, ψεύτικα και απλώς κακούς προμηθευτές εκεί έξω για να προσέξετε. Πώς μπορείτε λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με έναν νόμιμο προμηθευτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε;

Ο Έλεγχος Προμηθευτών Quality Defender είναι σε θέση να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του προμηθευτή σας μέσω μιας διεξοδικής διαδικασίας ελέγχου που επαληθεύει τη νομιμότητα, το υπόβαθρο, την οικονομική κατάσταση, τις δυνατότητες Ε & Α, τη διαδικασία παραγωγής και το σύστημα διασφάλισης ποιότητας του επιλεγμένου προμηθευτή σας πριν ξεκινήσετε τον πρώτο σας προκαταβολή σε αυτούς.

Μια καλή Έκθεση Ελέγχου Εργοστασίου Προμηθευτών θα σας δώσει πληροφορίες για τη νομιμότητα του δυνητικού προμηθευτή σας ως κατασκευαστή, την ικανότητα Ε & Α, την ικανότητα κατασκευής και το σύστημα ελέγχου ποιότητας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο σύστημα ελέγχου ποιότητας του εργοστασίου κατά τη διενέργεια ελέγχου. Έχουν εκπαιδευτεί οι εργαζόμενοι; Υπάρχουν οδηγίες εργασίας; Έχουν δοκιμαστεί τα εξαρτήματα και τα υλικά; Είναι το Pilot Run μια τυπική διαδικασία για νέα προϊόντα; Βαθμονομείται ο εξοπλισμός δοκιμών σε τακτική βάση; Τι διορθωτικά μέτρα θα λάβουν όταν έχουν ελαττωματικά προϊόντα; Όλες αυτές οι ερωτήσεις οδηγούν στη λήψη ορθής απόφασης όταν αξιολογείτε έναν προμηθευτή.

Το Quality Defender προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες ελέγχου που ταιριάζουν σε όλους τους σκοπούς σας. Οι υπηρεσίες ελέγχου μας περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα παρακάτω:

Ηθικοί έλεγχοι
Περιβαλλοντικοί έλεγχοι
Έλεγχοι συστήματος διασφάλισης ποιότητας
Διαρθρωτικοί έλεγχοι λειτουργίας
Έλεγχοι αποχέτευσης εργοστασίων
Αξιολόγηση εργοστασίων κατασκευής

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης παραγωγής

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης παραγωγής (DPI ή DUPRO) είναι ένας έλεγχος ποιότητας που διεξάγεται ενώ η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι ιδιαίτερα καλός για προϊόντα που βρίσκονται σε συνεχή παραγωγή, που έχουν αυστηρές απαιτήσεις για έγκαιρες αποστολές και ως συνέχεια όταν υπάρχουν προβλήματα ποιότητας βρέθηκαν πριν από την κατασκευή κατά τη διάρκεια επιθεώρησης πριν από την παραγωγή.

Η ολοκληρωμένη διαδικασία της Quality Defender κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης παραγωγής σας παρέχει τη διεξοδική εικόνα των προϊόντων που κατασκευάζονται, εντοπίζοντας τα ελαττωματικά σημεία πριν να είναι πολύ αργά και ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους στην αλυσίδα εφοδιασμού σας. Παρέχουμε στους πελάτες μας Αναφορές εύρεσης ζητήματος που υποστηρίζονται με εικόνες και βίντεο.

Επίβλεψη φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων

Η σωστή φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων είναι ένα κρίσιμο βήμα για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας χειρίζονται σωστά για ασφαλή μεταφορά και παράδοση σε σας σε ικανοποιητική κατάσταση.

Η εποπτεία φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων Quality Defender (CLS) πραγματοποιεί τα παρακάτω βασικά σημεία ελέγχου για τη φόρτωση του εμπορευματοκιβωτίου σας στο εργοστάσιο του προμηθευτή σας ή στις εγκαταστάσεις του μεταφορέα σας μετά από έλεγχο πριν από την αποστολή (PSI).

Συνθήκες εμπορευματοκιβωτίων
Προδιαγραφές προϊόντος
Σημάδια αποστολής, συσκευασία & επισήμανση
Φόρτωση επίβλεψης
Απόδειξη με έγγραφα
Η ποσότητα φορτώθηκε

Qualitydefender Εποπτεία φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων

Μόλις ολοκληρωθούν αυτοί οι έλεγχοι, το δοχείο θα σφραγιστεί ως απόδειξη συμμόρφωσης και θα σας εκδοθεί έκθεση επιθεώρησης με εικόνες και βίντεο.

Υπηρεσίες προμήθειας


Η προμήθεια πόρων από την Κίνα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη, περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία εάν δεν έχετε αξιόπιστη και έμπειρη τοπική ομάδα για να επιλέξετε και να αξιολογήσετε 

τον καταλληλότερο προμηθευτή για εσάς.

Στην Quality Defender συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστα εργοστάσια που έχουν περάσει από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησής μας. Μέσω της επαλήθευσης του προμηθευτή μας και με 

οι εμπειρίες μας, η ομάδα προμηθειών μας θα εξασφαλίσει μόνο καλούς προμηθευτές με επαρκή παραγωγική ικανότητα, ισχυρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, καλά διατηρημένο 

μηχανήματα, καλή εκπαίδευση προσωπικού, αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης και υγιής οικονομική κατάσταση επιλέγονται για τους πελάτες μας. 


εικόνα


Διαδικασία προμήθειας

  • 1. Απαιτήσεις προϊόντος: Στείλτε μας την περιγραφή του προϊόντος, τις προδιαγραφές, τις πιστοποιήσεις και τις τιμές -στόχους.
  • 2. Αξιολόγηση έργου: Η ομάδα μας θα αξιολογήσει το έργο σας και, αν είναι κατάλληλο, θα επιλέξει τους υπάρχοντες προμηθευτές από τη βάση δεδομένων μας ή θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε για να προμηθευτεί νέους προμηθευτές που ταιριάζουν καλύτερα με τα κριτήρια που έχετε ορίσει.
  • 3. Επαλήθευση προμηθευτή: Θα σας παρέχουμε ένα βασικό προφίλ προμηθευτή που καλύπτει τις γενικές πληροφορίες του προμηθευτή με τις εικόνες του εργοστασίου και των εγκαταστάσεων παραγωγής. Εάν απαιτείται, θα πραγματοποιήσουμε τον έλεγχο προμηθευτή μας και θα σας στείλουμε μια λεπτομερή έκθεση ελέγχου.
  • 4. Παραγγελία και QC: Βοηθάμε να τακτοποιήσουμε δείγματα και να λάβουμε προσφορές. Μόλις εγκριθούν τα δείγματα και οι τιμές, οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν παραγγελίες απευθείας με τους προμηθευτές και παρέχουμε υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος σας.


Γιατί να επιλέξω Quality Defender για Sourcing;

  • Προμήθεια προϊόντων
Συνθήκες εμπορευματοκιβωτίων
Προδιαγραφές προϊόντος
Σημάδια αποστολής, συσκευασία & επισήμανση
Φόρτωση επίβλεψης
Απόδειξη με έγγραφα
Η ποσότητα φορτώθηκε
  • Πλήρεις υπηρεσίες προμήθειας πακέτων: Ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών από το ξινόμαγμα στον ποιοτικό έλεγχο.
  • Δωρεάν διαδρομή 14 ημερών: Δημιουργήστε την εμπιστοσύνη σας δωρεάν
  • Αξιοπιστία & Ποιότητα: Δεσμευόμαστε για ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές και συμμόρφωση με τους νόμους και τα πρότυπα ποιότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν δοκιμή!

[προστασία μέσω email]